Photobooth huren in Limburg

De Photobooth is de ultieme toevoeging voor een onvergetelijk huwelijksfeest, evenement of privé feest!

De Photobooth, voegt een gezellige sfeer toe aan elk evenement door gasten de mogelijkheid te bieden om zelf foto’s en video’s te maken, eventueel met leuke en grappige attributen (props).

De foto’s worden vervolgens verwerkt in een vooraf gekozen gepersonaliseerd ontwerp. Dankzij de ingebouwde professionele fotoprinter worden de foto’s binnen 10 seconden afgedrukt. Dit resulteert in levendige beelden die een blijvende herinnering vormen aan het feest of evenement, zowel digitaal als op papier.

limburg photobooth huren voor feesten fotoppaal

Hoe werkt de Photobooth?

De Photobooth is een compact systeem met professionele fotoprinter. Op het grote touchscreen is het mogelijk om de fotosessie te starten. Er worden enkele foto’s gemaakt die direct zichtbaar zijn op het scherm. Vervolgens worden de foto’s automatisch verwerk in het van te voren aangegeven design. Na de snelle verwerking worden de foto’s met design direct afgedrukt m.b.v. de snelle professionele fotoprinter.

Naast het maken van foto’s is het ook mogelijk om gasten korte videoboodschappen te laten opnemen. Al het beeldmateriaal kan na gebruik digitaal worden gestuurd.

De photobooth kan verder worden uitgebreid met props (grappige hoedjes, brillen etc.) en andere attributen om de lachgarantie maximaal te stimuleren! Zie voor meer informatie: www.photobooth-limburg.nl

photobooth huren in limburg goedkoop voor bruiloften en evenementen

Mogelijkheden van de Photobooth

De Photobooth is een veelzijdig apparaat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.

Photobooth A

Gasten kunnen zelf foto’s maken met de Photobooth A. Het beeldmateriaal wordt na gebruik digitaal doorgestuurd. Voor zowel foto’s als video’s.

Prijs: € 149,-

direct een photobooth huren in limburg maastricht sittard roermond heerlen

Photobooth B

Meest populair!

Met de Photobooth kunnen gasten moeiteloos zelf foto’s maken, die direct worden afgedrukt met de ingebouwde professionele fotoprinter.

Prijs: € 195,-

Photobooth C XL

De XL Photobooth met een groot ingebouwd touchscreen. Het unieke design stelt gasten in staat om op een creatieve en originele manier foto’s te maken.

Prijs: € 295,-

de beste photobooth huren in limburg roermond weert

Printerbooth

Volledig pakket bestaande uit de printerbooth inclusief een professionele fotoprinter.

Met de Printerbooth maken gasten op het feest zelf foto’s met hun smartphone. Deze worden doorgestuurd naar de Printerbooth. De Printerbooth drukt de foto’s direct af. Mogelijk met gepersonaliseerd design.

Prijs: € 195,-

de beste photobooth huren in limburg roermond weert

Extra functionaliteit en attributen

Naast de standaard functionaliteiten is het mogelijk om de Photobooth uit te breiden met verschillende extra functies zoals:

photo booth limburg verhuur de beste fotohokje

Indeling van foto's

Hieronder vind je vier verschillende sjablonen waarin de Photobooth foto’s kan maken en afdrukken. Bijvoorbeeld: 4 foto’s betekent daadwerkelijk 4 verschillende afbeeldingen. Bovendien is het optioneel om eigen tekst en/of logo’s toe te voegen.

Belangrijk om te weten: Naast hoogwaardige foto’s van 10×15 cm leveren we ook fotostrips met 2 foto’s inclusief logo/tekst of 3 foto’s zonder logo/tekst.

Grote foto’s worden éénmalig afgedrukt per fotosessie. Fotostrips worden twee keer per fotosessie afgedrukt.

photobooth 1 foto maastricht weert venlo indeling
photobooth huren limburg roermond heerlen sittard
limburg photobooth fotopaal huren voor bruiloften
photobooth huren fotostrips 2 foto limburg
photobooth huren fotostrips
photobooth huren fotostrips grote foto
photbooth roermond huren feest evenement (3)
photbooth roermond huren feest evenement (1)
feestbooth photobooth huen in limburg
photobooth flitskast voor bedrijfsfeesten
huur een photobooth in limburg met een dj voor feest
photobooth huren in limburg samen met een dj discjockey