Presentatie systemen verhuur

Wij hebben alle nodige apparatuur voor bedrijfspresentaties op het gebied van video en geluid. Dit kan voor presentaties zijn of kleine show’s tussen door een feest of evenement.

dj shows in limburg party bedrijfsevenement

Beamer

Prijs: 49,-

beamer verhuur in limburg maastricht heerlen roermodn venlo weert

Hoge kwaliteit beamer met Full-HD resolutie voor de perfecte weergave van presentaties. Hoge lichtopbrengst van 4000 lumen

Beamerscherm

Prijs: 95,-

beamer scherm huren limburg

Groot beschermscherm voor de projectie van de beamer. 

Presentatie geluid 1

Prijs: 175,-

geluidsysteem voor presentatie

Volledig gleluidsysteem voor presentaties voor maximaal 75 personen. Kristalhelder geluid voor een optimale overdracht van een uitstekende presentatie. Geschikt voor zowel spraak als achtergrondmuziek, inclusief een compleet afspeelsysteem.

Presentatie geluid 2

Prijs per set: 249,-

speakers huren limburg voor bedrijfspresentaties

Volledige geluidsysteem voor presentaties voor maximaal 200 personen. Kristalhelder geluid voor een optimale overdracht van een uitstekende presentatie. Geschikt voor zowel spraak als achtergrondmuziek, inclusief een compleet afspeelsysteem.

Presentatie geluid 3

Prijs per set: 375,-

geluidsysteem voor presentaties limburg verhuur bedrijfsfeest

Volledige geluidsysteem voor presentaties voor maximaal 400 personen. Kristalhelder geluid voor een optimale overdracht van een uitstekende presentatie. Geschikt voor zowel spraak als luide muziek, inclusief een compleet afspeelsysteem.